Nieuws van Receptioniste.nl

Engelse zinnen voor receptionistes

Goodmorning, how do you do.  Krijg jij regelmatig internationale gasten of collega's aan jouw receptie?  Bekijk dan ons overzicht van de meest gebruikte Engelse zinnen voor receptionistes.

Lees verder →

Receptioniste.nl helpt 50 plussers aan een baan

De #uitzendbranche helpt steeds meer 50 plussers aan een baan. Bij Receptioniste.nl helpen wij daar graag aan mee! Wist je dat 50 procent van onze #receptionistes 50 plus is? Deze ervaren krachten zijn betrouwbaar en onze klanten zijn razend enthousiast!

Lees verder →

Receptioniste.nl bestaat 5 jaar!

Op 1 mei 2018 bestaat Receptioniste.nl 5 jaar! Hierbij willen graag al onze trouwe klanten, enthousiaste uitzendkrachten en super medewerkers bedanken voor dit fantastische resultaat! We kijken uit naar ons volgende jubileum.

Lees verder →

Data receptioniste trainingen 2018

Ben je van plan om in 2018 een receptioniste training te volgen? Bekijk dan nu onze trainingsagenda, want de data voor 2018 zijn bekend! Onze open trainingen vinden twaalf keer per jaar plaats op een centraal gelegen trainingslocatie. Iedereen die werkzaam is als receptioniste is welkom! Wij organiseren o.a. een open training "Engels voor receptionistes", Hospitality voor receptionistes" en onze "Receptioniste opfriscursus"

Lees verder →

Training Hospitality 16 mei groot succes

Bij Receptioniste.nl zien wij graag dat onze receptionistes zich constant blijven ontwikkelen. Hiervoor organiseren wij regelmatig in house trainingen voor onze receptionistes. In deze training leert een receptioniste een onvergetelijk ontvangst te creëren.

Lees verder →

De 4 feiten en fabels over vakantiegeld

Het is weer bijna tijd voor een fijn extraatje: in mei ontvangen de meeste werknemers in Nederland vakantiegeld. Over het algemeen 8% van het brutoloon. Maar geven we dat vakantiegeld ook écht uit aan vakantie? En is een werkgever verplicht jou vakantiegeld uit te betalen? En hoe zit het met vakantietoeslag als je ziek bent? Recruitmentplatform Monsterboard vat 4 feiten en 4 fabels over vakantiegeld samen.

Lees verder →