RECEPTIONISTEN

Als receptioniste maak je het verschil zodra iemand binnenloopt

Jij bent het gezicht van het bedrijf, de glimlach en het warme welkom. Jij regelt een fijne en professionele ontvangst én zorgt ervoor dat het achter de schermen op rolletjes loopt. Receptioniste.nl is er voor jou. Met onze jarenlange ervaring koppelen wij receptionisten zoals jij aan bedrijven die elke klant een welkom gevoel willen geven.

Wil jij ook onze laatste vacatures ontvangen via Whatsapp?
Klik op de onderstaande links om te volgen.
Volg Vacatures Regio Noord
Volg vacatures Regio Zuid

Dit ga je doen

Als receptioniste werk jij in de ontvangsthal van grote (internationale) bedrijven. Jij maakt het verschil zodra een klant binnenloopt en ook aan de telefoon geef jij klanten een persoonlijk welkom. Je neemt de post in ontvangst, beantwoordt vragen via email en ondersteunt het bedrijf met onder andere met het regelen van lunches, vergaderruimtes en administratieve klussen. 

Werken op uitzendbasis

Wij vinden voor jou een functie op uitzendbasis voor kortere of langere termijn. Soms staat vooraf niet vast hoelang een opdracht duurt, omdat je bijvoorbeeld iemand vervangt die ziek is. Als jouw opdracht afgelopen is, vinden we zo snel mogelijk een nieuwe voor je. Het kan ook dat jouw opdrachtgever je een vaste baan aanbiedt! Liever flexibel blijven? Je kunt je ook aanmelden voor onze flexpool.

Dit krijg je van ons

Als je via Receptioniste.nl aan de slag gaat krijg je een contract op uitzendbasis. Je valt onder de cao van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Daarnaast krijg je uitstekende arbeidsvoorwaarden met onder andere een reiskostenvergoeding, doorbetaling als je ziek wordt en opbouw van pensioen.

Wij zoeken jou!

Jij bent een veelzijdige receptioniste met minimaal 2 jaar ervaring. Gastvrij is jouw tweede naam. Je kunt snel problemen oplossen, bent flexibel en als er iets georganiseerd moet worden ben jij er als eerste bij. Jij bent een echte multitasker en weet je weg in programma’s als Excel, Word en Outlook. Ook spreek jij goed Engels om met onze internationale klanten te communiceren.