WERKGEVER

Een onvergetelijke ontvangst in jouw bedrijf

Wij vinden een receptioniste die het vak tot in de puntjes verstaat. Echt plezier heeft in het werk. Iemand die warm is en gastvrij. Want die oprechte glimlach, die maakt het verschil. Of het nu gaat om het inschakelen van een receptioniste op uitzendbasis, het werven van iemand voor het vaste team, het inrichten van een flexibele talent-pool of het trainen van jouw eigen receptionistes. Wij helpen je graag verder. 

Werving & Selectie

Efficiënt en tijdbesparend. Wij nemen het selectieproces uit handen en zoeken het nieuwe gezicht dat jouw bedrijf komt versterken achter de receptie.

Uitzendbasis

Wij regelen ervaren receptionisten die kunnen invallen bij ziekte, vakantie of drukte. Zonder dat je iemand in dienst hoeft te nemen.

Receptietrainingen

Een training georganiseerd voor jouw receptionisten. Zodat zij met up-to-date kennis klanten ontvangen en hun eigen talenten inzetten voor meer werkgeluk. 

Oproep/Flexpool

Regelmatig een receptionist nodig om in te vallen? Met onze flexpool heb jij altijd een vaste en vertrouwde groep medewerkers die kunnen bijspringen.

Logo

Receptioniste.nl is een goed bereikbaar bedrijf, dat graag wil meedenken. Ze hebben ons snel geholpen aan een enthousiaste parttime medewerker aan onze ontvangstbalie. 

Lariks Zorg en Welzijn Leusden

Lariks Zorg & Welzijn

Logo

Eén van onze twee receptionistes ging voor een langere tijd op vakantie en met onze overgebleven andere (parttime) receptioniste was daarmee niet voldoende bezetting van onze receptie. We hadden al een paar maanden een vacature openstaan, maar deze kregen we niet op tijd vervuld. We gingen dus op zoek naar een uitzendbureau en kwamen via internet bij Receptioniste.nl uit. Het eerste contact met de accountmanager verliep aangenaam en vlekkeloos. Ze dacht mee en reageerde snel. En bovendien voelde ze goed aan wie van de uitzendkrachten bij ons zou kunnen passen. De twee receptionistes die bij ons aan de slag zijn gegaan waren beiden vakkundig en pikten alle werkzaamheden snel op. Ik zou Receptionsite.nl zeker aanbevelen. Het is een professionele organisatie en zeer prettig om zaken mee te doen.

mw mr M. Balice, Westvest Notarissen

Westvest Notarissen

Logo

“ Wij hebben een drukke receptie die continue bezet moet zijn. Onze twee vaste receptionistes werken in een duo rooster en op papier vervangen zij elkaar. Maar in de praktijk lukt dat niet altijd. Daarom hebben we ruim drie jaar geleden Receptioniste.nl ingeschakeld. Via hen hadden we binnen korte tijd twee receptionistes die op flexibele basis voor ons werken als dat nodig is. Een daarvan heeft inmiddels een vaste baan maar met de andere receptioniste Monique werken wij nog steeds naar volle tevredenheid samen. Zij regelt samen met onze vaste dames het rooster en van onze accountmanager Yvonne krijg ik erna de bevestiging. Deze korte lijnen en het contact met Receptioniste.nl ervaar ik als prettig en efficiënt. ”

Monica Timmermans - Management Assistente

Damen Shipyards

Logo

B&A Groep

Via jullie hebben wij een goede en geschikte teamgenoot voor ons receptieteam gevonden.

Dank daarvoor!

B&A Groep

Logo

“Toen onze vaste receptioniste voor langere tijd uitviel hadden wij snel goede vervanging nodig. Onze HR Manager had al eerder eens gebruik gemaakt van de diensten van Receptioniste.nl, zo zijn wij bij jullie terecht gekomen om onze receptioniste te vervangen. Inmiddels hebben wij naar volle tevredenheid een pool van een aantal vaste receptionistes via jullie, die ons bedrijf goed kennen en heel makkelijk en flexibel inzetbaar zijn. Dus voor ons erg prettig om altijd vaste gezichten achter onze receptie te zien. De lijnen met Receptioniste.nl zijn kort: er wordt meegedacht en oplossingen aangedragen. Het voorstel en de kennismaking met de kandidaten verliep erg snel. De korte lijnen en snelle service maken de samenwerking erg fijn. ”

Marlies Plaizier, Secretaresse

Hollander Barendrecht

Neem direct contact met ons op voor een persoonlijk voorstel.