Receptioniste.nl is specialist in het bemiddelen van ervaren receptionistes. Dankzij ons grote netwerk van vooraf gescreende receptionistes kunnen wij snel de juiste invulling geven aan de personeelsbehoefte bij jouw receptie. Zowel parttime als fulltime. Onze dienstverlening bestaat uit:

  • Receptionistes op uitzend- of detacheringsbasis 
  • Invulling van werving- en selectieopdrachten 
  • Trainingen speciaal voor receptionistes

Receptioniste op uitzend- of detacheringsbasis

Heb je voor bepaalde tijd een ervaren parttime of fulltime receptioniste nodig? Dankzij ons uitgebreide netwerk van receptionistes kunnen wij snel een aantal ervaren receptionistes uit jouw regio aan je voorstellen, die perfect matchen met het functieprofiel en de bedrijfscultuur. De inzet van de receptioniste is tijdens de uitzendperiode elk moment opzegbaar zonder opzegtermijn. Na 1040 gewerkte uren kun je (indien gewenst) de receptioniste van ons overnemen. Ben je al eerder overtuigd? Dan behoort een snellere overname ook tot de mogelijkheden.

Werving- en selectieopdrachten

Heb je een openstaande receptievacature en zoek je een nieuwe vaste medewerker? Wij helpen je graag! Dankzij ons netwerk en ervaren recruiters kunnen wij snel een ervaren receptioniste voor je  vinden die je direct zelf een arbeidsovereenkomst kunt aanbieden. Wij rekenen hiervoor een scherpe werving-en selectiefee. 

Trainingen voor receptionistes

Receptioniste.nl verzorgt ook trainingen speciaal voor receptionistes. Ons trainingsprogramma haalt het beste uit jouw receptioniste naar boven! In samenwerking met ervaren trainers organiseren we praktische trainingen op maat, waarna je receptioniste de vaardigheden direct kan toepassen op de werkvloer.

Receptioniste.nl:

  • Specialist in het bemiddelen van receptionistes
  • 20 jaar ervaring in de uitzendbranche;
  • Groot netwerk van vooraf gescreende receptionistes;
  • Jouw vacature snel ingevuld. 

Receptioniste.nl zorgt voor flexibiliteit en continuïteit binnen jouw organisatie!