Receptioniste.nl is dé specialist in het leveren van ervaren receptionistes. Door onze database met ervaren receptionistes en ons uitgebreide netwerk vinden wij gegarandeerd de kandidaat die past bij uw organisatie. Doordat wij uitsluitend receptieprofessionals bemiddelen, hebben wij in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan. Dat ziet u terug in de kwaliteit van kandidaten die wij leveren.

Onze dienstverlening 

Wij verzorgen het gehele werving- en selectietraject. Dit neemt u veel tijd uit handen. Deze selectieprocedure bestaat uit het opstellen van het functieprofiel en vacaturetekst, het screenen van tientallen cv’s, het nabellen van kandidaten en het controleren van referenties. Ook voeren onze ervaren recruiters uitgebreide sollicitatiegesprekken met kandidaten. Wij zorgen er niet alleen voor dat de beoogde kandidaat voldoet aan de gestelde functie-eisen, maar ook dat de persoonlijkheid past bij uw bedrijf. Daarna krijgt u de kandidaten voorgesteld door middel van een online Cv document en bijbehorend Cv. U kunt vervolgens zelf kennis maken in een sollicitatiegesprek.

Wat zijn de kosten en voorwaarden?

Receptioniste.nl rekent een all-in werving- & selectiefee op basis van no cure no pay. De fee wordt berekend over het bruto jaarsalaris, inclusief vakantiegeld. Onze voorwaarde bij no cure no pay is dat u Receptioniste.nl exclusief de opdracht gunt.

Liever eerst detacheren?

Wilt u de receptioniste toch niet direct bij aanvang een arbeidsovereenkomst aanbieden, maar liever eerst inhuren via een flexibele detacheringsconstructie? Dat kan ook. U betaalt dan een all-in tarief per gewerkt uur en kunt de receptioniste na 1.040 ingehuurde uren in vaste dienst nemen. Bent u al eerder overtuigd? Dan behoort een snellere overname ook tot de mogelijkheden.

De contractadministratie, verloning en facturatie hebben wij ondergebracht bij een gerenommeerd NBBU aangesloten payrollbedrijf dat beschikt over een NEN 4400-1 certificering en een G-rekening. Hierdoor bent u er als opdrachtgever van verzekerd dat u zaken doet met een betrouwbare zakenpartner. Informeer naar onze detacheringstarieven.

Voordelen Werving & Selectie via Receptioniste.nl

  • U bespaart veel tijd
  • U zit direct aan tafel met vooraf gescreende kandidaten
  • Uw vacature gegarandeerd snel ingevuld