Heeft u voor wat langere tijd een ervaren parttime of fulltime receptioniste nodig? Receptioniste.nl is specialist in het bemiddelen van professionele receptionistes. Dankzij ons uitgebreide bestand kunnen wij snel een aantal ervaren receptionistes uit uw regio aan u voorstellen, die perfect matchen met uw functieprofiel en bedrijfscultuur.

Wat is onze werkwijze?

Indien u een receptioniste nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen. Vervolgens komen wij bij uw bedrijf langs en bespreken we uw vacature. Daarna ontvangt u een offerte met een kostenoverzicht. Na uw akkoord hierop zetten wij uw vacature direct uit bij de beschikbare receptionistes in uw regio. Wij beschikken over een groot bestand van ervaren receptionistes die wij vooraf uitgebreid screenen. Om u ervan te verzekeren dat wij de juiste match maken, zien en spreken wij al onze kandidaten persoonlijk en checken wij referenties.

Flexibel inzetbaar op uitzendbasis

Zodra u voor één van onze kandidaten kiest, bieden wij de receptioniste een uitzendovereenkomst aan. Het voordeel van de uitzendperiode is dat u de receptioniste goed kunt leren kennen. U weet dan zeker dat zij ook in de praktijk aan uw verwachtingen voldoet, zonder dat u daarbij enig werkgeversrisico loopt. Na 1040 gewerkte uren kunt u (indien gewenst) de receptioniste van ons overnemen. Bent u al eerder overtuigd? Dan behoort een snellere overname ook tot de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten en voorwaarden?

Het tarief is afhankelijk van de functie-eisen en het bijbehorende salarisniveau. Het tarief vermelden wij vooraf in onze offerte. De contractadministratie, verloning en facturatie hebben wij ondergebracht bij een gerenommeerd NBBU aangesloten payrollbedrijf dat beschikt over een NEN 4400-1 certificering en een G-rekening. Hierdoor bent u er als opdrachtgever van verzekerd dat u zaken doet met een betrouwbare zakenpartner.

Wat zijn de voordelen van Receptioniste.nl?

  • De beste receptionistes, inclusief screening en referenties
  • Uw vacature gegarandeerd snel ingevuld
  • Eerst een uitzendperiode, daarna optie tot overname