De sollicitatieprocedure van Receptioniste.nl bestaat uit de volgende stappen:

1. Online inschrijven via Receptioniste.nl/inschrijven
2. Online solliciteren op vacatures
3. Telefonisch interview met onze intercedente
4. Intakegesprek op ons kantoor of op een locatie bij jou in de buurt
5. Sollicitatiegesprek bij onze opdrachtgever

1. Online inschrijven

Nadat je jezelf online hebt ingeschreven, ontvang je een bevestiging per e-mail. Hiermee kun je via mijn.receptioniste.nl een persoonlijk profiel opmaken. Dit duurt ca. 1 minuut. Op basis van dit profiel en de door jouw opgegeven werkvoorkeuren ontvang je regelmatig relevante vacatures per e-mail. Je kunt ons ook volgen op social media:

Facebook
Twitter
LinkedIn

2. Online solliciteren op vacatures

Indien je in het vacature-overzicht een vacature ziet waarop je wilt solliciteren, kun je online reageren. Er zijn 2 typen vacatures:

  • TOP VACATURES - Dit zijn vacatures van klanten van Receptioniste.nl.
  • OVERIGE VACATURES - Dit is een vacature-overzicht van Indeed.

3. Telefonisch interview

Indien jouw Cv en motivatiebrief aansluit op de functie-eisen, zal een recruiter van Receptioniste.nl telefonisch contact opnemen om de vacature met je door te nemen. Soms maken we gebruik van FaceTime of Skype tijdens zo'n gesprek. Na het telefonisch interview kan hij / zij besluiten om je uit te nodigen voor een intakegesprek op ons kantoor of een locatie bij jou in de buurt.

4. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek zal de recruiter de vacature verder met je doornemen en dieper ingaan op jouw Cv, motivatie, competenties en drijfveren. Indien je goed aansluit op het functieprofiel en je referenties zijn gecheckt zullen wij je gaan voorstellen bij onze opdrachtgever. 

5. Sollicitatie bij de opdrachtgever

Tijdens het sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever is het vooral van belang dat er een "klik" is tussen jou en je toekomstige werkgever. Indien dat het geval is, kun je vaak snel aan de slag. Receptioniste.nl zorgt voor je arbeidsovereenkomst, uitbetaling van je salaris en andere praktische zaken.  

Voldoen jij aan onze functie-eisen? Schrijf je dan nu in