Het is belangrijk dat iedere gast en relatie aan uw receptie professioneel te woord wordt gestaan. Daarom halen onze trainingsprogramma's het beste uit uw receptioniste naar boven!

Trainingen bij Receptioniste.nl 

Wij bieden onze interactieve trainingen zowel online als op locatie aan. Heeft u interesse in een (online) training Hospitality of Engels voor uw receptioniste(s)? Bel ons op 085 130 07 92 of neem contact op via de contactbutton op deze pagina. 

Open trainingen en maatwerktrainingen

Wij organiseren twee type trainingen: open trainingen en maatwerktrainingen. Onze open trainingen organiseren wij op een centrale locatie. Iedereen die werkzaam is als receptioniste is welkom! Wij organiseren o.a. een open training "Engels voor receptionistes", Hospitality voor receptionistes" en onze "Receptioniste opfriscursus". 

Onze maatwerktrainingen zijn meer toegespits op individuele trainingsbehoefte van uw receptioniste. In samenwerking met ervaren trainers organiseren we praktische trainingen, waarna uw receptioniste de vaardigheden direct kan toepassen op uw werkvloer. Deze receptionistentrainingen zijn kleinschalig en worden op uw bedrijf afgestemd. U kunt zelf bij onze trainers aangeven welke aspecten van het receptionistenvak u behandeld of aangescherpt wilt zien. We kunnen de training online, of zodra het weer mag, bij uw bedrijf, bij ons op het hoofdkantoor of op een externe locatie organiseren, 

Open trainingen & data:

Opfriscursus voor receptionistes
Hospitality voor receptionistes
Engels voor receptionistes

Maatwerk trainingen (online, inhouse of externe locatie)

  • Maatwerk training voor de beginnende receptioniste (niveau 1)
  • Maatwerk training voor de gevorderde receptioniste (niveau 2)
  • Maatwerk training voor de ervaren receptioniste (niveau 3)
  • Maatwerk training zakelijke correspondentie Nederlands voor receptionistes
  • Maatwerk training zakelijk Duits voor receptionistes

Wat kost een training?

De open trainingen (Engels, Hospitality of Opfriscursus) kosten € 655,00 ex. BTW inclusief deelnamecertificaat. De kosten voor een maatwerktraining zijn afhankelijk van uw specifieke trainingswensen en de daarmee verbonden tijdsduur. Hiervoor kunt u hier een offerte opvragen.

Referenties

Benieuwd hoe onze cursisten de trainingen ervaren? Bekijk hier een aantal referenties