Anouk Bergen

Backoffice Medewerker 

CONTACTGEGEVENS

Waarderweg 52X
2031 BP Haarlem
06 - 38625054 (ook via WhatsApp bereikbaar)
anouk@receptioniste.nl 

Hoe ben je bij Receptioniste.nl terechtgekomen?

Ik sta al sinds 2016 bij Receptioniste.nl ingeschreven en keek vaak online naar nieuwe leuke uitdagingen! Ik zag de functie van backoffice medewerker op social media voorbij komen en dat past helemaal bij mij. Dus ik heb meteen gereageerd en werd al snel aangenomen! 

Wat vind je het leukst aan je functie?

De diversiteit van de taken, het contact met medewerkers, klanten en mijn collega’s in het team. En ook de administratieve zaken. Ik vind het heerlijk om er mijn eigen draai aan te geven en anderen te kunnen ontzorgen.

Wat was jouw eerste (bij)baantje?

Mijn eerste baantje was bij een supermarkt waar ik stage liep. Erna ben ik er blijven werken al vakkenvuller.

Wat voor werk zou je absoluut niet willen doen?

Ik ben bereid om alles te doen als het nodig is, maar mocht ik echt moeten kiezen dan liever toch geen brandweervrouw. Ik ben niet zo'n grote held.

Hoe omschrijven anderen jou?

Dat is een moeilijke vraag om te beantwoorden maar wat ik regelmatig hoor is dat ik spontaan, open, vriendelijk en behulpzaam ben.

Wat is je favoriete seizoen?

De zomer. Ik houd er echt van om met mijn caravan en mijn gezin weg te kunnen naar de camping in Limburg, waar wij al vijftien jaar een vaste plek hebben.Alhoewel ik de herfst ook erg gezellig vind met alle kaarsjes om me heen.

Wat heb je al jaren willen doen, maar is nog steeds niet gebeurd?

Ik ben van mening dat je echt alles moet doen, wanneer je de mogelijkheid hebt en dat heb ik ook gedaan. Ik heb veel gereisd voordat ik fulltime ben gaan werken en moeder werd en dat raad ik echt iedereen aan. Maar nog een keer op vakantie naar Mexico staat wel nog steeds op onze lijst met onze kinderen, alleen de tijd is daar niet voor. Ik houd enorm van weekendjes weg dit heb ik ook gedaan met vriendinnen. Heerlijk om de auto te pakken voor een roadtrip naar het buitenland en te genieten.

Welk gezegde of levensmotto is op jou van toepassing?

Laat je niet tegenhouden door tegenslagen. Gebruik ze om er sterker uit te komen. Pluk de dag. 

Waar ben je het meest trots op?

Op wat ik tot nu toe heb bereikt: een mooi nieuw huis, caravan, een mooi gezin en een nieuwe leuke baan.