Receptioniste Breda
Foto

Uitzendbureau voor receptionistes in Breda

Receptioniste.nl is specialist in het uitzenden van ervaren receptionistes in Breda. Voor één dag, één week of voor een paar maanden. Wij beschikken over een flexpool van oproepreceptionistes die u kunt inzetten voor tijdelijke opvang tijdens ziekte en vakanties. Daarnaast leveren wij zowel parttime als fulltime receptionistes voor kortere of langere tijd met optie tot overname.

Oproep receptioniste Breda

Heeft u snel een ervaren oproepreceptioniste nodig in de regio Breda die uw vaste receptioniste tijdelijk kan vervangen? Receptioniste.nl heeft een pool van ervaren oproepkrachten in Breda beschikbaar die u snel uit de brand kunnen helpen. De oproep pool van Receptioniste.nl in Breda kunt u o.a. inzetten voor:

Onze oproep pool in Breda bestaat uit ervaren receptionistes met ruime werkervaring. Zij spreken goed Engels en zijn handig met alle algemene Microsoft softwareprogramma's. Onze oproepreceptionistes worden voornamelijk ingezet bij grotere (internationale) bedrijven in de regio Breda met drukke receptiebalies en een uitgebreid takenpakket.

Flexibel inzetbaar

De oproep receptionistes uit Breda kunt u flexibel inzetten. Onze receptionistes worden ingezet op uitzendbasis, u betaalt alleen de gewerkte uren en de reiskosten. U zit niet vast aan een contract en u betaalt alléén de gewerkte uren tegen een scherp uurtarief. Indien u regelmatig aanvragen heeft, zorgen wij ervoor dat telkens dezelfde receptioniste uit de regio Breda wordt ingezet.

Foto

Parttime receptioniste Breda of fulltime receptioniste Breda

Heeft u voor wat langere tijd een ervaren parttime of fulltime receptioniste nodig in de regio Breda? Receptioniste.nl is specialist in het bemiddelen van professionele receptionistes. Dankzij ons uitgebreide bestand kunnen wij snel een aantal ervaren receptionistes uit Breda aan u voorstellen, die perfect matchen met uw functieprofiel en bedrijfscultuur.

Inzet op uitzendbasis met optie tot overname

Zodra u voor één van onze kandidaten kiest, bieden wij de receptioniste een uitzendovereenkomst aan. Het voordeel van de uitzendperiode is dat u de receptioniste goed kunt leren kennen. U weet dan zeker dat zij ook in de praktijk aan uw verwachtingen voldoet, zonder dat u daarbij enig werkgeversrisico loopt. Na 1040 gewerkte uren kunt u (indien gewenst) de receptioniste van ons overnemen. Bent u al eerder overtuigd? Dan behoort een snellere overname ook tot de mogelijkheden.

Kosten

Het tarief is afhankelijk van het salarisniveau en het aantal uren dat u bij ons afneemt . Het tarief vermelden wij vooraf in onze offerte. De inzet van de receptioniste is tijdens de uitzendperiode in de meeste gevallen elk moment opzegbaar zonder opzegtermijn (afhankelijk van het soort contract). De contractadministratie, verloning en facturatie hebben wij ondergebracht bij een gerenommeerd ABU aangesloten payrollbedrijf dat beschikt over een NEN 4400-1 certificering en een G-rekening. Hierdoor bent u er als opdrachtgever van verzekerd dat u zaken doet met een betrouwbare zakenpartner.