Inhoud

Receptioniste.nl organiseert de training "Engels voor receptionistes". Voor deze training kan iedereen die werkzaam is als receptioniste zich inschrijven. Deze training is speciaal ontwikkeld voor receptionistes die werkzaam zijn bij internationaal opererende bedrijven en die hun vaardigheden in de Engelse taal verder willen verbeteren, zowel aan de telefoon als aan de receptiebalie.

Doel

De interactieve training zakelijk Engels geeft je handvatten om op correcte en vriendelijke wijze uw buitenlandse klanten te woord te staan. De receptionistes vergroten hun woordenschat, leren op gepaste wijze klantgericht te handelen en service verlenen aan buitenlandse gesprekspartners. Je weet aan het einde van de dag hoe je namen en e-mailadressen spelt. Hoe je teksten die je regelmatig gebruikt het beste kunt zeggen. Je gaat veel oefenen waardoor je meer zekerheid en plezier krijgt in het gebruik van de Engelse taal. En je krijgt zinnen mee die je kunt gebruiken als leidraad in je gesprekken.

Voor wie

De training is geschikt voor receptionistes die vaak contact hebben met klanten of gasten die Engels spreken aan de telefoon en of balie. Receptionistes die al goed Engels spreken, maar in de communicatie nét wat zelfverzekerder willen overkomen.

De training Engels voor receptionistes bestaat uit 2 modules van 3 uur per keer. 

Programma 

Module 1: Praktische informatie en handvatten
Module 2: Spelen met de taal

Module 1:

Programma (voertaal tijdens de training is Nederlands)

  • Vergroten woordenschat
  • Professioneel taalgebruik
  • Spellen in het Engels

Dit dagdeel gaat vooral over het ophalen van de kennis. Het professionaliseren van het taalgebruik. Het aanreiken van praktische tools zoals zinnen die direct toe te passen zijn in de praktijk. Voertaal van de training is Nederlands op de opdrachten na die we in het Engels doen.

Module 2:

Programma (we starten in het Nederlands en eindigen in het Engels)

  • Vertalen
  • Praktijksituaties inbrengen en oefenen

Dit tweede dagdeel gaat over het eigen maken van de taal. Het lef pakken om het te spreken en fouten te mogen maken. We starten met het vertalen van veel voorkomende zinnen van het Nederlands in het Engels en schakelen daarna ook door op voertaal Engels tijdens de training. Het oefenen van praktijksituaties staat centraal tijdens dit dagdeel. 

Data

Vul het contactformulier in en geef bij het opmerkingen veld aan welke training u wilt volgen en wat uw voorkeursdata zijn. Zolang de Corona maatregelen van kracht zijn worden al onze trainingen online gegeven. Wij ontvangen inmiddels positieve reacties van onze deelnemers over deze vorm van trainen!

De training Engelse taal bestaat uit 2 modules. Het aangeleerde van het eerste dagdeel kan zo worden geoefend tijdens het werk en het tweede dagdeel werkt als follow up. De voorkeur heeft het om het 2e deel twee weken later te volgen. Mocht je die datum niet kunnen, dan kun je een andere datum kiezen voor de follow-up training door dit aan te geven in het contactformulier. De ochtend is van 09:00 tot 12:00 uur en de middag van 13:00 uur tot 16:00 uur.

Online                                           

Module 1
Module 2

Dinsdag 9 februari (middag)
Dinsdag 9 maart (ochtend)

Module 1
Module 2

vrijdag 26 maart (ochtend)
vrijdag 9 april (ochtend)

Module 1
Module 2

Dinsdag 25 mei (middag)
Dinsdag 8 juni  (middag) 

Module 1
Module 2

Dinsdag 1 juni(middag)
Dinsdag 15 juni (middag)

Module 1
Module 2

Dinsdag 14 september (ochtend)
Dinsdag 28 september (ochtend)

Module 1
Module 2

Donderdag 23 september (middag)
Donderdag 23 september (middag)

Module 1
Module 2

Woensdag 10 november (middag)
Woensdag 24 november (middag)

Module 1
Module 2

Dinsdag 16 november (ochtend)
dinsdag 30 november (ochtend)

Module 1
Module 2

Vrijdag 28 januari (ochtend)
vrijdag 18 februari (ochtend)

Voorkeur voor andere data?

Vul het contactformulier in en geef uw voorkeursdata aan in het opmerkingenvakje.

Referenties

Benieuwd hoe onze cursisten de trainingen ervaren? Bekijk hier een aantal referenties

Kosten en inschrijven:

De kosten zijn € 695,00 voor 2 modules (excl. BTW) per persoon inclusief certificaat. Wilt u zich aanmelden? Vul dan het contactformulier in.