Linda Kwaijtaal

Intercedent 

CONTACTGEGEVENS

Nieuwe Tiendweg 11a
2922 EN  Krimpen aan den IJssel

06-39278364 (ook via WhatsApp bereikbaar)
linda.kwaijtaal@receptioniste.nl 

Hoe ben je bij Receptioniste.nl terechtgekomen?

Via Indeed zag ik de vacature van intercedent en ik zei gelijk tegen mijn man Rudi; "Dit is ‘t, deze baan is op mijn lijf geschreven! ". Eigenlijk ben ik direct achter mijn laptop gekropen om een motivatiebrief te schrijven die ik dezelfde dag nog heb verzonden. Al snel werd ik door onze Recruiter Barbara gebeld en de week erop zat ik in Haarlem. Daar had ik een superleuk gesprek met Edwin en Sacha waarin ik mij prettig en op mijn gemak voelde. Na ook nog eens uitgebreid met mijn nieuwe collega Yvonne te hebben gesproken om meer over de inhoud van de functie te weten te komen, was ik nog altijd enthousiast. Door het warme ontvangst, gevoel van waardering, de kijk op de toekomst en de mogelijkheid om mijn jarenlange kennis binnen de uitzendbranche te mogen delen met dit bedrijf heb ik volmondig JA gezegd tegen Receptioniste.nl!

Wat vind je het leukst aan je functie?

In deze functie komt alles wat ik in mijn werkende leven heb mogen doen samen. Het is ontzettend divers;  je administreert, je werft, je match, je plant, ontzorgt en maakt opdrachtgevers en medewerkers blij.

Wat was jouw eerste (bij)baantje?

Mijn eerst baantje was een krantenwijk.

Wat voor werk zou je absoluut niet willen doen?

In een vriescel werken, kou is niet mijn ding.

Hoe omschrijven anderen jou?

Bezig bijtje met het hart op de juiste plek, luisterend oor voor iedereen, vriendelijk en dienstverlenend, perfectionist die haar zaakjes altijd op orde heeft en gestructureerd wil hebben.

Wat is je favoriete seizoen?

Ik houd van de lente en de zomer: mooi weer, lekker buiten zijn, genieten van de zon en de warmte met familie en vrienden.

Wat heb je al jaren willen doen, maar is nog steeds niet gebeurd?

Een mooie rondreis maken door Afrika met mijn gezin.

Welk gezegde of levensmotto is op jou van toepassing?

Pluk de dag, geniet, leef en heb elkaar lief!

Waar ben je het meest trots op?

Trots op mijn gezin om hoe wij in het leven staan. Samen zijn wij sterk en kunnen wij de hele wereld aan!