Yvonne 

"Het werken bij Receptioniste.nl vind ik echt in 1 woord geweldig. Het contact is super relaxed en er zijn korte lijnen. Ik ben vorig jaar in augustus 2015 begonnen. Vrij snel na mijn sollicitatiegesprek ben ik opgeroepen om in Utrecht te gaan werken, dat was eigenlijk voor 2 dagen. Uiteindelijk zijn dat bijna 8 maanden geworden, waar ik met enorm plezier heb gewerkt. Blijkbaar was dit wederzijds, want toen bekend werd dat de vaste receptioniste weer terug zou komen, ben ik overladen met kado’s en een kist met wijn waar een aantal mensen een hele leuke en lieve boodschap op hadden geschreven. Daar wordt je toch blij van en voel je je enorm gewaardeerd. Ik zou het andere receptionistes aanraden om ook bij Receptioniste.nl aan te sluiten omdat het een prettig bedrijf is om voor te werken. Leuke mensen, korte lijnen, super leuk contact. Ze tonen veel interesse in je en je vragen worden heel snel en professioneel beantwoord."

Sietske 

"Ik zocht 3 jaar geleden werk wat ik makkelijk kon combineren met mijn freelance werk als docent. Als receptioniste had ik al ervaring en dat leek me leuk om weer op te pakken. Mijn werk als freelancer is onregelmatig. Er zijn periodes dat ik weinig werk heb en periodes dat het heel druk is. Receptioniste.nl speelt goed in op mijn werkbehoeftes. Bij elk bedrijf kun je een band opbouwen met collega's. Ik heb een leuke werkervaring meegemaakt als invalreceptioniste bij een groot bouwbedrijf. Ik werkte in de maand december. Er kwamen veel grote leveringen binnen; nieuwe agenda's, grote agenda’s, agendavullingen, kaften van agenda’s, kerstpakketten, chocoladeletters. Alles moest verdeeld worden over verschillende werklocaties en projecten. Er heerste een nonchalante mannen-bouwvakkerscultuur en het was een hele uitdaging om alles op de juiste plek te krijgen volgens een nauwkeurig systeem. We hebben gewerkt met zweet op het voorhoofd en de handen in het haar. En vooral hebben we erg gelachen hierom.Toen ik daar wegging aan het einde van de maand kreeg ik van de collega’s een agenda met leuke verhalen en een grote bos bloemen. Ik zal die locatie niet snel vergeten!"

Verginia

In 2012 was ik opzoek naar een receptioniste baan, specifiek als oproepkracht. Sindsdien werk ik met veel plezier voor Receptioniste.nl. Het werken als oproepkracht brengt mij bij verschillende bedrijven waar ik voor korte of langere tijd wordt ingezet. Elk bedrijf is anders met zijn interessante mensen en werkzaamheden. Zodra er een klik is wordt je vaker op dezelfde locatie(s) ingezet. Ik wordt geregeld bij een vaste klant ingezet. Met kerst werd ik verrast met een presentje door de Facility Manager voor mijn inzet. Vond het een super leuk gebaar! Als je naast je studie of andere activiteit een extra inkomen wilt generen en flexibel inzetbaar ben, dan geeft Receptioniste.nl je daartoe de mogelijkheid."

 

Anna 

"Sinds anderhalf jaar werk ik twee vaste dagen in Bilthoven samen met een andere collega van Receptioniste.nl. We voelen het echt als samen de receptie runnen en er iets van maken. Het is een boeiende werkplek met hardwerkende mensen. Na verloop van tijd ervaar je dat je onderdeel uit gaat maken van het bedrijf waar je wordt ingezet. Samen lunchen, praatje maken aan de balie, allerhande taken voor je collega’s doen. Het is enorm leerzaam en boeiend om mee te mogen maken. Je merkt tevens hoe belangrijk het voor een bedrijf kan zijn dat er een receptioniste aanwezig is. Receptioniste.nl investeert ook in haar receptionistes door de mogelijkheid te geven een cursus te volgen waarbij de kneepjes van het vak nog eens goed worden eigengemaakt."

Heleen

"Omdat ik boventallig geworden ben bij mijn vorige werkgever ben ik doelbewust naar receptiebanen gaan Googelen en zo terecht gekomen bij Recetioniste.nl. Het klikte gelijk, zowel met Receptioniste.nl als met het bedrijf waar ze mij hebben voorgesteld. Inmiddels werk ik er 8 maanden naar volle tevredenheid van beide partijen! Het voelde als een warm bad, Ik ben zo blij dat ik op mijn leeftijd van 57 jaar na heel veel sollicitatiebrieven en steeds een illusie armer weer een leuke betaalde de baan heb gekregen. Mijn motto is: Grijp je kansen!"

Caroline

"Sinds 3 jaar werk ik via Receptioniste.nl voor verschillende bedrijven. Ik wil graag aan de slag, mijn kinderen zitten op de middelbare school en ik ben flexibel beschikbaar. Het werk is heel afwisselend en het invallen bij verschillende bedrijven went heel snel. Als je van afwisseling houdt en flexibel bent, schrijf je in bij Receptioniste.nl."

Anita

Ik ben met Receptioniste.nl in contact gekomen nadat ik mij online had ingeschreven op hun website. Er volgende al vrij snel daarna een prettige sollicitatieprocedure. Het gevoel was gelijk goed. Ik ben begonnen met invallen bij 1 bedrijf, nu heb ik al een aantal vaste locaties waar ik geregeld ingezet wordt. De opdrachten sluiten goed aan bij mijn wensen. Het positieve van het regelmatig invallen bij vaste opdrachten is de band die je opbouwt binnen het bedrijf met je tijdelijke collega's. Je wordt er zo hartelijk ontvangen en zodra de opdracht afloopt vragen ze al wanneer je weer komt. Dit geeft een ontzettend welkom gevoel, en dat je er echt bij hoort. Receptioniste.nl biedt leuke opdrachten aan, die duidelijk worden omschreven. De lijntjes zijn kort en daardoor is het makkelijk communiceren, ze zijn altijd bereikbaar en prettig in de omgang."