Milly

Ik heb met heel veel plezier voor jullie gewerkt. Echt een top bedrijf met al die lieve presentjes die jullie tussen de bedrijven door geven aan alle medewerkers. Het stimuleert de medewerkers echt om bij Receptioniste.nl te blijven en zich in te zetten. Het doet mij zeer weg te gaan maar er is een ander pad voor me. Heel hartelijk dank voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan. 

Mieke

In alle opzichten ben ik bijzonder tevreden over mij ervaring met Receptioniste.nl! Met Debby, mijn contactpersoon bij Receptioniste.nl, kan ik zeer goed overweg. Debby is heel professioneel en sociaal, niet alleen naar de medewerkers, maar ook naar de klanten. Echt een aanrader!

Danielle

Alles was goed geregeld De dames van Receptioniste.nl zijn super vriendelijk en de opdracht was heel leuk. Ik kan iedereen receptioniste.nl aanbevelen ... Top!

Colette

Prettige samenwerking met meerdere accountmanagers. Er wordt rekening gehouden met mijn werkwensen. Regelmatig contact en overleg. Mogelijkheid tot schuiven met data, indien nodig: er wordt meegedacht over oplossingen. Toen ik ziek werd (Corona) kwam er een lief beterschapskaartje en werden mijn geplande diensten onmiddellijk overgenomen door collega’s, waardoor ik zonder druk kon herstellen. Voel me gewaardeerd en dat is erg fijn. smiley

Yvonne

De samenwerking met Receptioniste.nl is altijd goed geweest. Altijd snel antwoord op mijn vragen gekregen.

Robin

Receptioniste.nl bestaat uit een leuk en jong team. Ze denken niet alleen vanuit de klant, jij moet net zo goed op je plek zijn. Na een paar dagen bij een nieuwe opdrachtgever kreeg ik de kans om in vaste dienst te gaan. Dank jullie wel voor het snelle schakelen, jullie persoonlijk contact en vooral het vertrouwen! Met in het bijzonder Yvonne, dank je wel voor deze match! Keep up the good work!

Linda

Tot nu toe voor leuke bedrijven gewerkt, als de ene baan stopt is er zo weer wat anders. Alles is bespreekbaar, doen goed hun best om iets te vinden wat bij je past. Prima begeleiding, een luisterend oor, fijn om voor ze te werken! Ben zeer tevreden over Receptioniste.nl.

Claudia

Via receptioniste. nl heb ik een nieuwe baan gevonden. Super leuke enthousiaste medewerkers en alles ging ook vlot. Ze zijn heel gedreven en houden je goed op de hoogte. Verder heel leuk dat ze nadat ze je aan een baan hebben ook nog contact met je houden! Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een leuke nieuwe job.

Linda

Topbedrijf met een heel fijn team. Je voelt je gelijk op je gemak, ze hebben een persoonlijke benadering, dat maakt de samenwerking heel fijn.

Bianca

Superleuk bedrijf.. korte lijnen en een persoonlijke benadering .. heel fijn! 

Lucinda

Het is super prettig werken voor Receptioniste.nl Ze hebben veel mensenkennis, waardoor ze het vermogen hebben de juiste match te vinden.

Vera

Goed georganiseerd uitzendburea met persoonlijke aandacht voor de kandidaat en opdrachtgever. Fijne werksfeer en goede ondersteuning. Professionele aanpak.

Inge

De dames van receptioniste.nl zijn heel fijn in de omgang en doen veel moeite voor je om een bij jouw persoonlijkheid passende baan te vinden. Ze kijken goed naar wie je bent en bij wat voor bedrijf jij je prettig voelt. Top! 

Yvonne 

Het werken bij Receptioniste.nl vind ik echt in 1 woord geweldig. Het contact is super relaxed en er zijn korte lijnen. Vrij snel na mijn sollicitatiegesprek ben ik opgeroepen om in Utrecht te gaan werken, dat was eigenlijk voor 2 dagen. Uiteindelijk zijn dat bijna 8 maanden geworden, waar ik met enorm plezier heb gewerkt. Blijkbaar was dit wederzijds, want toen bekend werd dat de vaste receptioniste weer terug zou komen, ben ik overladen met cadeaus en een kist met wijn waar een aantal mensen een hele leuke en lieve boodschap op hadden geschreven. Daar word je toch blij van en voel je je enorm gewaardeerd. Ik zou het andere receptionistes aanraden om ook bij Receptioniste.nl aan te sluiten omdat het een prettig bedrijf is om voor te werken. Leuke mensen, korte lijnen, super leuk contact. Ze tonen veel interesse in je en je vragen worden heel snel en professioneel beantwoord.

Sietske 

Ik zocht 3 jaar geleden werk wat ik makkelijk kon combineren met mijn freelance werk als docent. Als receptioniste had ik al ervaring en dat leek me leuk om weer op te pakken. Mijn werk als freelancer is onregelmatig. Er zijn periodes dat ik weinig werk heb en periodes dat het heel druk is. Receptioniste.nl speelt goed in op mijn werkbehoeftes. Bij elk bedrijf kun je een band opbouwen met collega's. Ik heb een leuke werkervaring meegemaakt als invalreceptioniste bij een groot bouwbedrijf. Ik werkte in de maand december. Er kwamen veel grote leveringen binnen; nieuwe agenda's, grote agenda’s, agendavullingen, kaften van agenda’s, kerstpakketten, chocoladeletters. Alles moest verdeeld worden over verschillende werklocaties en projecten. Er heerste een nonchalante mannen-bouwvakkerscultuur en het was een hele uitdaging om alles op de juiste plek te krijgen volgens een nauwkeurig systeem. We hebben gewerkt met zweet op het voorhoofd en de handen in het haar. En vooral hebben we erg gelachen hierom. Toen ik daar wegging aan het einde van de maand kreeg ik van de collega’s een agenda met leuke verhalen en een grote bos bloemen. Ik zal die locatie niet snel vergeten!

Désirée

Niet gedacht dat ik al zo snel aan de slag kon bij Receptioniste.nl. Ik ben erg blij met deze kans om zo weer ervaring op te doen bij diverse werkgevers en dat dit ook nog de mogelijkheid biedt om in vaste dienst te komen. Ik ben zeer positief over deze organisatie en hoop dankzij hen nog voor lange tijd te kunnen werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling

Sandra

Enige tijd geleden heb ik mijzelf aangemeld bij Receptioniste.nl. Na een paar weken kreeg ik de vraag of ik langs wilde komen voor een persoonlijk gesprek om mijn inschrijving te bekijken met een van de medewerkers. Na dit gesprek is het snel gegaan, ik kreeg verschillende banen aangeboden en heb daar dankbaar gebruik van gemaakt. Tot op heden werk ik nog steeds met veel plezier voor Receptioniste.nl. De mensen zijn vriendelijk, erg meedenkend, gaan voor je door het vuur en denken oplossingsgericht. Als er vragen zijn worden deze snel en professioneel beantwoord. Ik kan niet anders zeggen dan dat het heel fijn is om voor Receptionite.nl te mogen werken. Dus mocht je nog twijfels hebben om je in te schrijven dan hoop ik dat deze snel verdwenen zijn.

 

Joyce

Werken via Receptioniste.nl is heel fijn! Goede communicatie en met een eigen accountmanager weet je precies aan wie je eventuele vragen kunt stellen. Ik had binnen een week een leuke en passende opdracht! Ik was op zoek naar een opdracht in between jobs en met de relevante werkervaring was er al snel een match. Mocht ik weer op zoek zijn naar een tijdelijke baan kom ik zeker terug. Afspraken zijn duidelijk en bieden mooie opdrachten bij leuke bedrijven!"

Anita

Ik ben met Receptioniste.nl in contact gekomen nadat ik mij online had ingeschreven op hun website. Er volgde al vrij snel daarna een prettige sollicitatieprocedure. Het gevoel was gelijk goed. Ik ben begonnen met invallen bij 1 bedrijf, nu heb ik al een aantal vaste locaties waar ik geregeld ingezet word. De opdrachten sluiten goed aan bij mijn wensen. Het positieve van het regelmatig invallen bij vaste opdrachten is de band die je opbouwt binnen het bedrijf met je tijdelijke collega's. Je wordt er zo hartelijk ontvangen en zodra de opdracht afloopt vragen ze al wanneer je weer komt. Dit geeft een ontzettend welkom gevoel, en dat je er echt bij hoort. Receptioniste.nl biedt leuke opdrachten aan, die duidelijk worden omschreven. De lijntjes zijn kort en daardoor is het makkelijk communiceren, ze zijn altijd bereikbaar en prettig in de omgang."

Wilma

"Een half jaar geleden kwam ik in contact met receptioniste.nl. Het eerste kennismakingsgesprek verliep heel prettig en al snel werd duidelijk dat leeftijd geen rol hoeft te spelen in de huidige arbeidsmarkt. Boven verwachting kreeg ik al vrij snel een opdracht om te werken bij een heel leuk DNA bedrijf in Leiden. Ook mocht ik al heel snel een hospitality cursus volgen wat mij gelijk weer wat zelfverzekerdheid gaf. Wil je weer graag aan het werk, neem dan contact op met receptioniste.nl want zij geven je deze mogelijkheid!"

Anna 

"Sinds anderhalf jaar werk ik twee vaste dagen in Bilthoven samen met een andere collega van Receptioniste.nl. We voelen het echt als samen de receptie runnen en er iets van maken. Het is een boeiende werkplek met hardwerkende mensen. Na verloop van tijd ervaar je dat je onderdeel uit gaat maken van het bedrijf waar je wordt ingezet. Samen lunchen, praatje maken aan de balie, allerhande taken voor je collega’s doen. Het is enorm leerzaam en boeiend om mee te mogen maken. Je merkt tevens hoe belangrijk het voor een bedrijf kan zijn dat er een receptioniste aanwezig is. Receptioniste.nl investeert ook in haar receptionistes door de mogelijkheid te geven een cursus te volgen waarbij de kneepjes van het vak nog eens goed worden eigengemaakt."

Heleen

"Omdat ik boventallig geworden ben bij mijn vorige werkgever ben ik doelbewust naar receptiebanen gaan Googelen en zo terecht gekomen bij Receptioniste.nl. Het klikte gelijk, zowel met Receptioniste.nl als met het bedrijf waar ze mij hebben voorgesteld. Inmiddels werk ik er 8 maanden naar volle tevredenheid van beide partijen! Het voelde als een warm bad, ik ben zo blij dat ik op mijn leeftijd van 57 jaar na heel veel sollicitatiebrieven en steeds een illusie armer weer een leuke betaalde de baan heb gekregen. Mijn motto is: Grijp je kansen!"

Caroline

"Sinds 3 jaar werk ik via Receptioniste.nl voor verschillende bedrijven. Ik wil graag aan de slag, mijn kinderen zitten op de middelbare school en ik ben flexibel beschikbaar. Het werk is heel afwisselend en het invallen bij verschillende bedrijven went heel snel. Als je van afwisseling houdt en flexibel bent, schrijf je in bij Receptioniste.nl."

Carola

" Sinds begin dit jaar sta ik ingeschreven bij Receptioniste.nl. Prettige organisatie, reageren snel en adequaat op alle vragen. Ik heb nog niet veel voor hen gewerkt vanwege mijn, tot nu toe, beperkte beschikbaarheid maar het contact is altijd prettig. Ze spelen goed in op mijn specifieke wensen en mogelijkheden.  Tot nu toe met succes. Ik heb een paar leuke opdrachten via hen gekregen! Ik zie mij dan ook de komende tijd zéker voor hen blijven werken."

Monique

" Werken bij receptioniste.nl is werken met mensen die begrijpen wat je kwalificaties zijn en bij welke bedrijven je het beste tot je recht komt. Of je nu op zoek bent naar vast werk, flexibel invalwerk of gewoon alles wil en kan aanpakken, met jouw wensen wordt rekening gehouden. Daarnaast zijn de recruiters goed op de hoogte van de werkzaamheden en sfeer bij de inlenende bedrijven zodat je je snel op je gemak voelt waardoor je je werkzaamheden top kunt uitvoeren. Ook cursussen die worden aangeboden zijn leerzaam. Kortom prima werken voor receptioniste.nl." 

Will

" Door de leuke enthousiaste verhalen van een tennisvriendin over Receptioniste.nl ben ik daar gaan solliciteren als oproepreceptioniste. Na mijn sollicitatie werd ik al snel uitgenodigd voor een gesprek , de professionaliteit, de prettige kennismaking en het contact maakte dat ik meteen een klik voelde. Receptioniste.nl is servicegericht, klantvriendelijk voor de klant en ook voor ons. Een super bedrijf om voor te werken, ze hebben een persoonlijke benadering, zijn betrokken en je krijgt de mogelijkheid om trainingen te volgen. Inmiddels werk ik een half jaar voor Receptioniste.nl met heel veel plezier. Bij de bedrijven, waar ik wisselend kom is iedereen altijd even blij als je komt invallen. Vaak vragen ze of je een volgende keer ook kunt komen invallen, dat regelt Receptioniste.nl dan ook zoveel mogelijk, op die manier bouw je een band op met de mensen van dat bedrijf. Sinds mei werk ik drie vaste dagen bij een internationaal bedrijf in Rotterdam, hier komen veel buitenlandse bezoekers, dus is een goede ontvangst heel belangrijk, want ik ben het visite kaartje voor het bedrijf. En ook het visitekaartje van Receptioniste.nl. Volgens mij heb ik daar de mooiste werk plek ever, prachtig uitzicht over de Maas, zie allerlei boten voorbij komen en aanmeren, mijn receptie uitzicht is om jaloers op te worden, een bewegend schilderij!!! Ik vind Receptioniste.nl een fantastisch bedrijf om voor te werken, echte aanrader als je van tijdelijk en afwisselend werk houdt of zelfs als je op zoek bent naar een vaste baan is het een mooie opstap."

Marja

" Het is ontzettend leuk om als receptioniste te werken voor Receptioniste.nl. Zoals ik altijd maar zeg: "je mag bij de verschillende bedrijven in de keuken kijken". De opdrachtgever is altijd blij, want een stukje sores is opgelost! De collega-receptionistes zijn dat ook en de andere collega's zijn dan weer blij voor haar. Cirkeltje rond. Je bent dus altijd van harte welkom en dat geeft een goed gevoel! Mocht het je onverhoopt ergens niet bevallen: het is maar voor beperkte tijd....maar dat heb zelf ik nog niet meegemaakt. Kort en goed: het bevalt uitstekend!" 

Wendy

" In  mei 2018 heb ik me ingeschreven bij receptioniste.nl! Ik had na 2 weken al een baan waar ik meteen kon beginnen. Ik ben er echt super blij mee en het valt prima te combineren met mijn dochter."